Blog

Σημαντική συνεργασία του Σ.Ε.Α.Υ. με το Mediterranean College!

Η νέα αυτή συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο των Οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τη Διπλή Καριέρα των Αθλητών (EU Guidelines for the Dual Career of Athletes) και πάντα με συνέπεια στην ενίσχυση του δίπολου «Αθλητισμός-Εκπαίδευση».
Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, το Mediterranean College προσφέρει σε όλα τα μέλη και στους συγγενείς Α΄ βαθμού του Σ.Ε.Α.Υ, τη δυνατότητα να σπουδάσουν με μερική υποτροφία -50% έως -65% στα δίδακτρα:
Στα αναγνωρισμένα Προπτυχιακά (Bachelor’s) & Μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα του Mediterranean College (MC), τα οποία προσφέρονται σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το TOP26 University of Derby & το University of Wolverhampton.
Στα διεθνώς πιστοποιημένα προγράμματα μετεκπαίδευσης & επαγγελματικής εξειδίκευσης του Mediterranean Professional Studies (MPS), σε συνεργασία με το European International University, τον Pearson Edexcel, τη CISCO & τον Staregister.
Η συνεργασία προβλέπει επίσης, τη συμμετοχή των μελών στα ανοιχτά σεμινάρια και τις ημερίδες του Κολεγίου, ενώ οι ακαδημαϊκοί συνεργάτες του Mediterranean College θα συμμετέχουν σε μαθήματα, σε ημερίδες & σεμινάρια που θα διοργανώνει ο Σ.Ε.Α.Υ.
Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Το Μνημόνιο υπογράφτηκε μεταξύ της κ. Κατερίνα Ξυνή, Managing Director του Mediterranean College και του Γιάννη Φουντούλη, Πρόεδρο του δικού μας Συνδέσμου ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμη ο κ. Πάρης Λιανός, υπεύθυνος του τμήματος Business του κολεγίου και ο Νικόλας Αλβέρτης, Γενικός Γραμματέας του ΣΕΑΥ.