ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

ginemelos

Ο Σύλλογος Ελλήνων αθλητών υδατοσφαίρισης κάνει σήμερα μια νέα αρχή και επαναδραστηριοποιείται για να προτείνει και να δώσει λύσεις σε θέματα που απασχολούν τους αθλητές του αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τη δομή του πρωταθλήματος και τη γενικότερη διαχείριση του αθλήματος μας που σαφώς μπορεί να γίνει καλύτερο και αυτό αφορά όλους εμάς..

Για να καταφέρει ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του αυτούς χρειαζεται την στήριξη των μελών του. Επειδή λοιπόν κανείς δεν πονάει το άθλημα μας περισσότερο απ´ ότι εμείς οι ίδιοι οι αθλητές του κι επειδή οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην εποχή που διανύουμε κρίνουν επιτακτική την ανάγκη να έχει ο σύλλογος μια ενεργή παρουσία για να έχουμε όλοι μας φωνή σ αυτά που γίνονται για εμάς χωρίς εμάς πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε ολοι μας..

Η δύναμη του συλλόγου ειναι τα μέλη του όσο περισσότεροι είμαστε τόσο πιο δυνατή φωνή έχουμε. Γίνε μέλος καταβάλλοντας το κόστος εγγραφής που είναι 20€ και βοήθησε να ακουστεί η φωνή των πρωταγωνιστών.

Μέλη του συνδέσμου μπορούν να είναι όλοι οι εν ενεργεία αθλητές-τριες άνω των 18 ετών και όσοι έχουν αποχωρήσει από την ενεργό δράση έως και 10 χρόνια.

Επίσης ως πάρεδρα μέλη μπορούν να εγγραφούν και οι υδατοσφαιριστές-στριες 15 έως 18 ετών χωρίς να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Γιατί να γίνω μέλος

 • Δυναμώνουμε μαζί τις φωνές μας
 • Προασπίζουμε τα δικαιώματά μας
 • Οδηγούμε την υδατοσφαίριση εκεί που της αξίζει
 • Δίνουμε δύναμη και λόγο στους πραγματικούς πρωταγωνιστές
 • Επωφελούμαστε των εκπτώσεων σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με αθλητικά είδη , εστιατόρια , καφέ κ.α.

Πως θα γίνω μέλος

Αφού κάνω κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Συνδέσμου (20€ νέο μέλος – 10€ ανανέωση ανά έτος ) συμπληρώνω την αίτηση μέλους που βρίσκεται πιο κάτω συμπληρώνοντας και την ημερομηνία κατάθεσης.

IBAN Αρ. Λογαριασμού EUROBANK : GR9002604440000910200290683

Σημαντικό: Συμπληρώνουμε το ονοματεπώνυμο μας στην αιτιολογία !!

Υποσημείωση: Από 1/11/2016 τα τραπεζικά έξοδα θα επιβαρύνουν το Σύνδεσμο στις συναλλαγές μέσω e-banking. Έως τότε θα επιμερίζονται.

Αίτηση Εγγραφής Νέου Μέλους

  Το όνομα και το επώνυμό σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Ομάδα (απαραίτητο)

  Κινητό Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Κατάθεσης

  Νέο ΜέλοςΑνανέωση

  Δηλώνω οτι έλαβα γνώση του καταστατικού του συνδέσμου και το αποδέχομαι ρητά και ανεπιφύλακτα στο σύνολό του, όπως επίσης και τις από αυτό απορρέουσες υποχρεώσεις μου.