Blog

Πραγματοποίηση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαίου 2015 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του συνδέσμου μας που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδρίων και εκδηλώσεων του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του συνδέσμου τοποθετήθηκαν και παρουσίασαν το διοικητικό απολογισμό για το 2014 ο πρόεδρος Αφρουδάκης Χρήστος , ο αντιπρόεδρος Ρέππας Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας Τσαλκάνης Κωνσταντίνος. Παρουσιάστηκε επίσης ο οικονομικός απολογισμός για το 2014 από τον ταμία Φουντούλη Γεώργιο.

 

Στη συνέχεια έγινε αναφορά σε κάποια ζητήματα τα οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη από την πλευρά του συνδέσμου.

 

Πρώτον και σημαντικότερο είναι το θέμα της έδρας. Όσες προσπάθειες και αν έχουν γίνει μέχρι τώρα για τη στέγαση των γραφείων του συνδέσμου σε κάποιον από τους χώρους του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά , Σ.Ε.Φ. και Ο.Α.Κ.Α. απέβησαν άκαρπες. Μην μπορώντας να βρούμε κάποια λύση με αυτούς τους φορείς έχουμε αναγκαστεί και αναζητάμε κάποιο χώρο προς ενοικίαση , κάτι το οποίο ναι μεν θα αυξήσει τα πάγια έξοδά μας , είναι όμως ζωτικής σημασίας μιας και από αυτό εξαρτάται η έκδοση ΑΦΜ και η έκδοση αριθμού λογαριασμού τραπέζης.

 

Δεύτερο θέμα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη είναι το ασφαλιστικό. Έχουν ήδη γίνει κάποιες κινήσεις από τη μεριά του συνδέσμου και είμαστε κοντά σε μια λύση ασφάλισης για τις ώρες προπονήσεων και αγώνων. Θεωρούμε ότι όλοι μπορούν να καταλάβουν τη σημασία και την αναγκαιότητα ύπαρξης ασφάλισης έναντι πολύ μικρού ετήσιου αντιτίμου.

 

Τέλος ανακοινώθηκε προς τα μέλη μας η προσπάθεια που γίνεται ώστε να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι τύπου All Star Game – φιλανθρωπικού χαρακτήρα στα μέσα Ιουνίου με στόχο την τόνωση του αθλήματος και την περαιτέρω διάδοσή του.

 

Υπήρξαν πολλές και επικοδομητικές προτάσεις – παρεμβάσεις από τα μέλη οι οποίες και συζητήθηκαν και λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν.

 

Λίγο πριν τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του 2014 και ομόφωνα απαλλάχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΑΥ για τη χρήση 2014.

 

Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθησαν περίπου 30 αθλητές. Παρότι υπήρξε ισχυρή συμμετοχή και ακούστηκαν απόψεις και προτάσεις από αρκετούς, θα αποτελούσε επιθυμία μας να βλέπαμε ακόμα μεγαλύτερη απαρτία και κυρίως από τους νεαρότερους σε ηλικία αθλητές καθώς και από τις αθλήτριες. Η σχεδόν μηδαμινή συμμετοχή αθλητών από μικρότερης κατηγορίας ομάδες όσο και από τις γυναικείες ομάδες είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει. Οι προσπάθειες που γίνονται από τον ΣΕΑΥ έχουν ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών στο άθλημά μας και έχουν ως στόχο τον ίδιο τον αθλητή. Οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές θα είναι οι πρώτοι που θα επωφεληθούν από οποιαδήποτε επιτυχία του συνδέσμου. Αυτό όμως δεν πρόκειται να το καταφέρουν μόνοι τους οι αθλητές που βρίσκονται στο Διοικητικό Συμβούλιο. Χρειάζονται τη βοήθεια όλων των αθλητών , όλων των πρωταγωνιστών αυτού του αθλήματος. Ως αθλητές δεν είμαστε άμοιροι των ευθυνών και έχει έρθει η ώρα να σταθούμε αντάξιοι και να έχουμε ενεργό ρόλο. Χρειαζόμαστε συσπείρωση και όσο περισσότερα μέλη να εγγραφούν στον σύνδεσμο.

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους όσο και για τις προτάσεις – παρατηρήσεις τους.

 

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επικοινωνία με τους αρχηγούς των ομάδων ώστε να γίνουν οι ανανεώσεις και οι νέες εγγραφές για το 2015.

 

Για οποιαδήποτε πρόταση – παρατήρηση μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. ή στο mail του συνδέσμου seay@seay.gr.

 

Εκ του Δ.Σ.